Покрай скандала с принц Андрю, делото срещу него за сексуално посегателство

...
Покрай скандала с принц Андрю, делото срещу него за сексуално посегателство
Коментари Харесай

Елизабет Втора пак наказа принц Хари и принц Андрю

Покрай скандала с принц Андрю, делото против него за полово посягане и отлъчването му от кралския двор се появиха съпоставения с принц Хари и неговата орис след решението да заживее зад океана.

Херцогът на Съсекс също е лишен от военните си звания и кралските си патронажи, а в този момент и двамата с чичо му ще понесат още една глоба за своеволията си.

По случай платинения си празник отпред на монархията, Елизабет Втора ще раздаде възпоменателни медали, каквито обаче те нямат право да получат, тъй като изгубиха почетните си военни трофеи.

Междувременно обаче стана ясно, че принцовете Хари и Андрю не могат толкоз елементарно да се разделят с една значима отговорност, която също им е причислена по рождение. Тъй като са шести и девети в линията за заместничество на престола, имат и ролята на държавни съветници. 

Те са общо четирима и могат дa бъдат призовани да извършват отговорностите на кралицата при неспособност от нейна страна по дадена причина или поради отсъствието й. Останалите двама с тази отговорност са принц Уилям и принц Чарлз.

А в този момент в кралския двор обмислят по какъв начин най-бързо и безпроблемно да лишат от тази роля изгнаниците, само че това няма по какъв начин да стане без решение на държавното управление. Ако се случи, принц Андрю най-вероятно ще бъде сменен от сестра си принцеса Ан. Но кой ще замести принц Хари не е ясно, предава Daily Mail.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР